Defensa personal

Informació

Defensa Personal dirigida principalment a les dones. Tècniques físiques i psicològiques per escapar d'un intent d'agressió on l'objectiu primordial és evitar ser agredides, no el vèncer a ningú. La millor protecció és evitar que es produeixi l'agressió.

Seguretat, autoestima, confiança ... Són només alguns dels motius pels quals totes les persones haurien de practicar defensa personal.

La defensa personal no és altra cosa que una disciplina que comprèn un gran conjunt de tècniques per fer front a situacions de violència física. No obstant els beneficis que aporten s'estenen molt més enllà.

Ningú està exempt de poder ser agredit tant física com verbalment. No obstant això, no cal obviar que les dones, lamentablement, tenen més possibilitats de que això passi. El nombre de dones que pateixen violència de gènere a casa nostra puja cada any a ritmes d'escàndol.

La pràctica d'aquesta disciplina és recomanable per a qualsevol dona no només per les tècniques apreses en els seus entrenaments, sinó per l'autoestima que aporta i la relació social que suposa entrenar en grup i més si ha patit rebuig d'alguna manera. El que s'aprèn a les classes és aplicable al dia a dia. T’animes a practicar-la?

Detalls de la classe

Dilluns 17.30 a 19.00 h
de l' 1 al 30 de juliol
Socis €30,00
Centre cívic Sant Joan

Localització