Dansa Orgànica

Informació

La dansa orgànica facilita l’expressió espontània i lliure d’un mateix, permetent prendre consciència del propi cos, de les emocions i dels pensaments. Amb la dansa orgànica aflora el moviment natural, profund i autèntic de cada persona. Movent el cos lliurement, dansant els ritmes de la vida, connectem amb la nostra essència, amb l’entorn i amb els demés, amb sinceritat, espontaneïtat i naturalitat.

Com?
Guiats per la música i les propostes verbals, la dansa orgànica afavoreix l’escolta d’un mateix i fomenta la lliure expressió de cada persona a través del moviment, la veu i la dansa. La dansa orgànica fusiona la biodansa amb els 5 ritmes, i s’inspira en altres tècniques de dansa (dansa oriental, contact improvisació, estàtic dance...), en les constel·lacions familiars i en les meditacions en moviment.

Per a qui?
La dansa orgànica és adequada per a les persones que desitgen explorar el seu cos i els seus pensaments, actituds i emocions, a través del moviment corporal conscient i de la dansa lliure. No es necessària cap experiència prèvia en dansa.

Beneficis:
- Facilita el retrobament amb un mateix, a través de l’expressió corporal.
- Fomenta la confiança i millora l’autoestima.
-Manté el cos en forma: fort, àgil, coordinat i flexible.
-Millora la relació amb un mateix, amb els demés i amb l’entorn.
-Desenvolupa la vitalitat, la creativitat, l’afectivitat, la sensualitat i la transcendència.

Detalls de la classe

Dilluns 19.00 - 20.30 h
del 13 de gener al 30 de març de 2020 - 11 Classes
Socis €51,00
Centre cívic Sant Joan

Localització