Interpreta els teus somnis

Informació

Integració de somnis
La majoria de cultures humanes, durant gran part de la nostra evolució, ha valorat els somnis i als somiadors per diverses raons. Els somnis ens ajuden a consolidar aprenentatges i trobar la solució a problemes. A l’expressar pors i conflictes, ens permeten fer front als nostres bloquejos. En somnis, trobem infinitat de possibilitats i recursos dels que disposem per viure de manera més conscient i alineada amb qui realment som. Els somnis parlen el llenguatge del cor.
T’agradaria saber-ne més sobre els teus somnis?
La proposta del curs és anar apropant a les persones a la seva vida onírica. Els somnis són una eina magnífica de coneixement interior i el seu significat pertany sempre a la persona que ha tingut el somni. Ens referirem sempre als somnis dels altres amb l’expressió: “Si fos el meu somni,...”. Així, no li direm mai a ningú què volen dir els seus somnis sinó que l’acompanyarem a que trobi les seves pròpies intuïcions i connexions més profundes.
El que fem des de la integració de somnis és que les persones es vagin apropant a aquesta font de saviesa interna gràcies a diferents jocs i dinàmiques per tal de crear ponts entre somni i vigília. Tractarem també la fisiologia dels cicles de la son i com afavorir el record dels somnis. L’objectiu del curs és que les persones recuperin la seva guia interna per a la vida quotidiana gràcies als somnis.

Detalls de la classe

1r nivell Dimecres de 19.00 a 20.30 h i 2n nivell Dimarts 16.00 a 17.30 h
del 15 d'abril al 17 de juny de 2020 - 10 Classes
Socis €51,00
Al Centre Cívic Sant Joan

Localització