Interpretació de Somnis – 2n Nivell

Informació

La majoria de cultures humanes, durant gran part de la nostra evolució, ha valorat els somnis i als somiadors per diverses raons. Els somnis ens ajuden a consolidar aprenentatges i trobar la solució a problemes. A l’expressar pors i conflictes, ens permeten fer front als nostres bloquejos. En somnis, trobem infinitat de possibilitats i recursos dels que disposem per viure de manera més conscient i alineada amb qui realment som. Els somnis parlen el llenguatge del cor.

T’agradaria saber-ne més sobre els teus somnis?

La proposta del curs és anar apropant a les persones a la seva vida onírica. Els somnis són una eina magnífica de coneixement interior i el seu significat pertany sempre a la persona que ha tingut el somni. Ens referirem sempre als somnis dels altres amb l’expressió: “Si fos el meu somni,...”. Així, no li direm mai a ningú què volen dir els seus somnis sinó que l’acompanyarem a que trobi les seves pròpies intuïcions i connexions més profundes.

El que fem des de la integració de somnis és que les persones es vagin apropant a aquesta font de saviesa interna gràcies a diferents jocs i dinàmiques per tal de crear ponts entre somni i vigília. Tractarem també la fisiologia dels cicles de la son i com afavorir el record dels somnis. L’objectiu del curs és que les persones recuperin la seva guia interna per a la vida quotidiana gràcies als somnis.

Detalls de la classe

Dimecres 10.00 a 11.30 h
21 de setembre al 21 de desembre de 2022 - 12 Classes
Socis €65,00
Centre cívic Sant Joan

Localització