Tai Txi

Informació

El Tai Txi Taoista cultiva el cos i l’esperit i, practicat amb diligència, és un mitjà eficaç per retrobar i conservar la salut.

Els efectes beneficiosos del Tai Txi Taoista sobre la salut provenen del fet que ofereix un conjunt d’exercicis complerts i integrats, que actuen sobre tot el cos amb profunditat i suavitat.

Considerat des d’una perspectiva oriental, el Tai Txi Taoista contribueix a millorar la salut en incrementar la circulació del qi (pronunciat txi) o energia intrínseca del cos. Segons la medicina xinesa, la malaltia és el resultat d’una deteriorada circulació d’aquesta energia interna pels seus circuits específics (o meridians). Els 108 moviments de la taula del Tai Txi estan concebuts per obrir els bloquejos dels meridians i així, permetre que l’energia flueixi lliurement pel cos, nodreixi i estimuli millor els òrgans interns connectats amb es meridians. A més, el Tai Txi Taoista equilibra i purifica l’energia interna, com un nou mitjà de transformar l’esperit, el cos i d’optimitzar el seu funcionament.

Detalls de la classe

Dilluns 17.00 - 18.30 h
19 de setembre al 12 de desembre de 2022 - 12 Classes
Socis €65,00
Centre cívic Sant Joan

Localització