Cursos Primavera 2023

Descobreix tota la programació de cursos que tenim prepartat des de l’AV de Sant Joan aquest trimestre primavera 2023

INSCRIPCIONS

Inscripcions per a l’alumnat del trimestre anterior del 20 al 24 de març.
Obertes les inscripcions per a tothom a partir del 27 de març fins a cobrir places.
Horari de secretaria: dilluns i dimecres de 16.30 a 19.30 h i divendres de 10 a 12 h i 16.30 a 19.30 h


NOVETATS

IOGA

El ioga és una disciplina que busca la unió entre cos i ment. No consisteix només a fer unes postures, és més aviat un estil de vida per sanar, cuidar i enfortir cos i ment. I tot això a través de asanas (postures), de la respiració i de la meditació.


ANGLÈS

Són classes interactives que tenen com a objectiu fer parlar l’alumnat perquè pugui millorar la seva comunicació en anglès.

BALL EN LÍNIA

És un ball en línia, en filera i sense parella.

On es balla tot tipus de música, des de batxata, pas doble, salsa, cúmbia, txa txa txa, rumba… etc.

BALLA SEVILLANES

Si t’agrada ballar i vols aprendre a ballar sevillanes, et convidem a venir! No cal venir amb parella.

BALLA BACHATA

El ball i les classes de bachata són molt sensuals, ja que es balla en parella amb posició més pròxima a la salsa per exemple. Podràs gaudir de l’estil més clàssic i de la qual està molt de moda que és la bachata sensual.

DIBUIX I PINTURA

Un espai per a la creativitat a través de la pintura. Aprendrem a dibuixar, a fer perspectives, a aprendre diferents tècniques, en carbó, en pastels..

GUITARRA

Si vols aprendre a tocar la guitarra o bé el teclat, i tens ganes de passar-t’ho bé, ets benvingut/da! .

PILATES

Pilates és un sistema d’entrenament físic inventat a principis del segle XX per l’alemany Joseph Pilates basant als seus coneixements de diverses especialitats com la gimnàstica, la traumatologia, el ballet o el ioga.

PUNTES DE COIXÍ

Les puntes de coixí o boixets és un art tèxtil que consisteix a elaborar unes filigranes fines i complexes a partir de l’ús d’un patró de cartolina, fil, boixets, agulles i un coixí.

TALLER DE LA MEMÒRIA

Aprendrem a aplicar estratègies adequades per resoldre les fallades de memòria diària. Estimular, a més de la memòria, altres capacitats mentals molt relacionades amb aquesta, com ara l’atenció i el llenguatge.

TALLER DE SOMNIS

La integració de somnis és que les persones es vagin apropant a aquesta font de saviesa interna gràcies a diferents jocs i dinàmiques per tal de crear ponts entre somni i vigília

TEATRE

Activitat creativa que us mostrarà el teatre per dins i que us descobrirà una manera diferent de divertir-se en grup dalt de l’escenari

TXI KUNG

La pràctica de Txi kung forma part dels mètodes terapèutics de la medicina tradicional xinesa. Aquest mètode té com a objectiu regular els trastorns energètics i fisiològics causats pels desequilibris emocionals, preocupació, ansietat, angoixa, tristesa, depressió, inseguretat, por. etc.