Taller de Somnis

La majoria de cultures humanes, durant gran part de la nostra evolució, ha valorat els somnis i als somiadors per diverses raons. Els somnis ens ajuden a consolidar aprenentatges i trobar la solució a problemes. A l’expressar pors i conflictes, ens permeten fer front als nostres bloquejos. En somnis, trobem infinitat de possibilitats i recursos dels que disposem per viure de manera més conscient i alineada amb qui realment som. Els somnis parlen el llenguatge del cor.

T’agradaria saber-ne més sobre els teus somnis?

La proposta del curs és anar apropant a les persones a la seva vida onírica. Els somnis són una eina magnífica de coneixement interior i el seu significat pertany sempre a la persona que ha tingut el somni. Ens referirem sempre als somnis dels altres amb l’expressió: “Si fos el meu somni,…”. Així, no li direm mai a ningú què volen dir els seus somnis sinó que l’acompanyarem a que trobi les seves pròpies intuïcions i connexions més profundes.

El que fem des de la integració de somnis és que les persones es vagin apropant a aquesta font de saviesa interna gràcies a diferents jocs i dinàmiques per tal de crear ponts entre somni i vigília. Tractarem també la fisiologia dels cicles de la son i com afavorir el record dels somnis. L’objectiu del curs és que les persones recuperin la seva guia interna per a la vida quotidiana gràcies als somnis.


HORARIS

TALLER DE SOMNIS
BEA SALGADO IMPARTEIX EL CURS
INICI: 12 D’ABRIL – 21 DE JUNY
DIA: DIMECRES
DURADA: 11 CLASSES
HORA: DE 11.45 A 13.15h
PREU TRIMESTRAL: SOCI/A 65 € NO SOCI/A 74 €